Gratis reserveren 030 – 87 000 87 (Bereikbaar vanaf 11:00 uur)

Balkons en Club Lounge

Club Lounge; een exclusieve en luxueuze bioscoopbeleving

Gasten die kiezen voor balkonplaatsen kunnen voor en na de film gebruik maken van de Club Lounge. Deze exclusieve lounge is sfeervol ingericht met comfortabele loungebanken en schemerlampen. In de Club Lounge heerst een ontspannen sfeer, er is leesmateriaal beschikbaar en de bediening staat met een druk op de knop klaar voor de gasten.

Zodra de film start, begeeft de gast zich via de trap naar de eerste etage waar de film vanaf het balkon bekeken wordt. Vanaf het balkon is het zicht op het scherm optimaal. Na een warm welkom door onze medewerkers en begeleiding naar de gereserveerde royale fauteuil, wordt u een aperitief aangeboden (eventueel alcoholvrij). Tevens wordt de uitgebreide menukaart overhandigd. Met één druk op de knop kan de gast zich tijdens de film laten voorzien van alle gemakken.

Voor een balkonplaats inclusief gebruik van de Club Lounge is een additioneel ticket verkrijgbaar bij de kassa (€4,10 p.p.) en kan via de reserveringslijn of online worden gereserveerd.

Nederlandstalige kinderfilms

De speciale balkonplaatsen staan ook bij Nederlandstalige kinderfilms ter beschikking van het publiek. Minderjarigen hebben er alleen toegang wanneer zij begeleid worden door één of meer volwassenen. Het additionele ticket kost bij deze voorstellingen €2,60 p.p. en garandeert een balkonplaats met extra comfortabele fauteuils, het beste zicht op het doek en toegang tot de Club Lounge.

Exclusiviteit en veiligheid

Ter bescherming van het karakter van beide faciliteiten is een kleding- / gedragscode van toepassing waardoor o.m. groepen groter dan 6 personen, sportkleding, hoofddeksels, vuile kleding, onverzorgd uiterlijk en storend gedrag worden vermeden en minderjarigen alleen onder begeleiding van meerderjarigen toegang hebben.