Gratis reserveren kan via:
030 – 87 000 87   WhatsApp ons
(Bereikbaar vanaf 11:00 uur)

Gastvrijheid en het coronatoegangsbewijs

Gastvrijheid op 1,5 meter (t/m 24 september)

We hebben onze bioscoop zo ingericht dat gezelschappen en medewerkers 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden in onze zalen. Onze klimaatbeheersing voldoet ruimschoots aan de gestelde wettelijke eisen van o.a. de Drank- en Horecawet. Dit betekent dat de lucht in onze zalen minimaal 6 keer per uur ververst wordt.

We hebben de volgende aanpassingen gedaan:

  • - De zalen zijn zo ingedeeld dat gezelschappen op 1,5m afstand van elkaar zitten
  • - We checken of gasten klachtenvrij zijn
  • - Gasten die betaald hebben, kunnen direct doorlopen naar de voor hen gereserveerde plaatsen in de zaal. Daar worden ze op een gepaste afstand verwelkomd door een medewerker. 


Als gast van onze bioscoop kunt u ons helpen door:

  • - Vooraf reserveren en online betalen
  • - Tijdens uw bezoek 1,5 meter afstand houden
  • - Genieten van de film!!


Zo zorgen we er samen voor dat iedereen veel plezier kan beleven aan het bioscoopbezoek. We hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen!

Bekijk het filmprogramma


Gastvrijheid vanaf 25 september

Vanaf 25 september worden we wettelijk verplicht om iedere gast van 13 jaar of ouder te vragen om een “coronatoegangsbewijs”. Naast dit herstel-, vaccinatie- of negatief testbewijs, vragen we u vriendelijk om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Omdat de controle meer tijd in beslag zal nemen, raden wij u aan om eerder naar de bioscoop te komen dan u gewend bent.

We realiseren ons dat dit niet de meest gastvrije entree is en zullen er alles aan doen om u toch zo gastvrij mogelijk te blijven verwelkomen. We hopen dan ook dat u ons hierbij steunt. Alvast bedankt voor uw medewerking!