Gratis reserveren kan via:
030 – 87 000 87   WhatsApp ons
(nu bereikbaar)

Abonnement

Geef een abonnement cadeau!

Met een abonnement van CineLounge maakt u iedere filmliefhebber blij. Bij het afsluiten van het abonnement kunt u gratis een cadeaukaart bestellen. De cadeaukaart kunt u personaliseren om het geven van het abonnement nóg leuker te maken. Voor ieder type abonnement is een aparte cadeaukaart beschikbaar.

 

U kunt een abonnement eenvoudig online afsluiten voor iemand anders. Dit doet u met uw eigen e-mailadres dus het enige wat u van de ontvanger nodig heeft, is een duidelijke foto. 

Abonnementen voor alle films

Korting t.o.v. reguliere prijs. Abonnementstarief in euro's voor één jaar. 


Abonnementen voor Nederlandstalige kinderfilms

Korting t.o.v. reguliere prijs. Abonnementstarief in euro's voor één jaar. 

NL-kinderfilm abonnees krijgen 2 euro korting bij andere films. 


Looptijd

U kunt zelf bepalen hoelang het abonnement geldig is. Opzeggen kan namelijk eenvoudig online op ieder gewenst moment met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Meer informatie

Films reserveren en betalen met abonnement

Na het afsluiten van het abonnement is het mogelijk om de ontvanger te machtigen zodat deze zelf kan reserveren met zijn of haar e-mailadres. Zo heeft de ontvanger alle voordelen en worden de maandelijkse kosten automatisch van de rekening van de schenker afgeschreven. Eventuele extra films kan de ontvanger zelf (met korting) afrekenen in de bioscoop of online.

Abonnement cadeau geven