Gratis reserveren kan via:
030 – 87 000 87   WhatsApp ons
(nu bereikbaar)

Kinderfeestje in Houten

Kinderfeestje in Houten bij CineLounge: jarige gratis!

Vier je verjaardagsfeestje bij CineLounge in Houten, bij Utrecht, en voel je net een echte filmster. De jarige job mag gratis naar de film en alle vriendjes, vriendinnetjes en begeleiders die meegaan krijgen korting. Geniet met z'n allen van jouw favoriete film en smul van de vele drankjes en hapjes die je tijdens de film met een druk op de knop, of online, kunt bestellen. 

Wil je het kinderfeestje extra feestelijk afsluiten?

Kies dan voor één van onze arrangementen bij McDonald’s. Wij reserveren een tafel voor jullie zodat je alleen nog maar hoeft aan te schuiven. Ook hier is de jarige gratis! Voor of na de film kun je met z'n allen eten.

In de zaal kun je een KIDS BOX bestellen voor jezelf en je vriendjes! Voor €3,60 p.p. krijg je dan een pakje drinken, een zakje snoep, chips of popcorn en een verrassing.

Prijzen

Bij alle kinderfeestjes is de jarige GRATIS. Voor de andere feestvierders gelden de volgende tarieven:

Bioscoopfeestje = €7,50 p.p.
- Bioscoopfeestje + McDonald's Happy Meal vanaf €11,70 p.p.*
- Bioscoopfeestje + McDonald's Medium Menu vanaf €14,25 p.p.*

* Bij McDonald's betaal je voor het Happy Meal €4,20 p.p. en voor een Medium Menu vanaf €6,75 p.p. Het resterende bedrag betaal je bij CineLounge. Bij McDonald’s Nieuwegein Ravenswade en IJsselstein kan tussen 12:00 en 13:30 uur en tussen 17:00 en 19:00 uur geen tafelreservering gemaakt worden. Bij McDonald’s Nieuwegein Blokhoeve kan dit wel.

Reserveren

Reserveren kan per WhatsApp of telefonisch op 030 - 87 000 87, of in de bioscoop. 

U kunt ook online een aanvraag voor een reservering doen. Als het programma voor de door u gewenste datum al bekend is dan nemen we binnen 24 uur contact met u op om uw reservering te bevestigen. Als het filmprogramma nog niet bekend is voor de door u gewenste datum dan ontvangt u de telefonische bevestiging op de maandag waarop het filmprogramma bekend gemaakt wordt. Klik hier voor het aanvraagformulier

Voorwaarden

Het minimum aantal personen is 6 inclusief de jarige en volwassenen, maximaal 15 personen. Alle toeslagen (bijvoorbeeld voor 3D films of balkon) blijven van toepassing, ook voor de jarige. Bij voorstellingen met een hoger tarief dan het reguliere tarief wordt de meerprijs in rekening gebracht. Niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. Alleen geldig bij Nederlandstalige kinderfilms. In de kerstvakantie zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk.