Gratis reserveren kan via:
030 – 87 000 87   WhatsApp ons
(nu bereikbaar)

Kinderfeestje in Houten

Kinderfeestje in Houten bij CineLounge: jarige gratis!

Vier je verjaardagsfeestje in onze bioscoop en voel je net een echte filmster. Geniet met je vriendjes en vriendinnetjes van je favoriete film en smul van de vele versnaperingen die tijdens de film geserveerd kunnen worden.

Wil je het kinderfeestje extra feestelijk afsluiten?

Kies dan voor één van onze arrangementen bij McDonald’s en ga na afloop met z’n allen eten. Er is dan een tafel voor je gereserveerd* zodat je alleen nog maar hoeft aan te schuiven. Ook hier is de jarige gratis!

* Bij McDonald’s Nieuwegein Ravenswade en IJsselstein kan tussen 12:00 en 13:30 uur en tussen 17:00 en 19:00 uur geen tafelreservering gemaakt worden. Bij McDonald’s Nieuwegein Blokhoeve kan dit wel.

Prijzen

Bij alle kinderfeestjes is de jarige GRATIS. Voor de andere feestvierders gelden de volgende tarieven:

Bioscoopfeestje = €7,50 p.p.
- Bioscoopfeestje + McDonald's Happy Meal vanaf €11,70 p.p.
- Bioscoopfeestje + McDonald's Medium Menu vanaf €14,25 p.p.

In de zaal kun je een KIDS BOX bestellen voor jezelf en je vriendjes! Voor €3,60 p.p. krijg je dan een pakje drinken, een zakje snoep, chips of popcorn en een verrassing.

Bij de arrangementen i.c.m. McDonald’s wordt de betaling gesplitst. Je betaalt €7,50 in de bioscoop en de rest in het restaurant. Alle toeslagen (bijvoorbeeld voor 3D films en het balkon) blijven van toepassing, ook voor de jarige.

Reserveren

Reserveren kan telefonisch op 030 - 87 000 87 of in de bioscoop. 

U kunt ook online een aanvraag voor een reservering doen. Als het programma voor de door u gewenste datum al bekend is dan nemen we binnen 24 uur contact met u op om uw reservering te bevestigen. Als het filmprogramma nog niet bekend is voor de door u gewenste datum dan ontvangt u de telefonische bevestiging op de maandag waarop het filmprogramma bekend gemaakt wordt. Klik hier voor het aanvraagformulier

Voorwaarden

Reserveren kan telefonisch of in de bioscoop. Alle toeslagen (bijvoorbeeld voor 3D films en het balkon) blijven van toepassing, ook voor de jarige. Het minimum aantal personen is 6 inclusief de jarige en volwassenen. Maximaal 15 personen. Niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. Alleen geldig bij Nederlandstalige kinderfilms. Bij voorstellingen met een hoger tarief dan het reguliere tarief wordt de meerprijs in rekening gebracht. Genoemde prijzen gelden ook voor volwassenen. In de kerstvakantie zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk.