Gratis reserveren 030 – 87 000 87 (Bereikbaar vanaf 09:00 uur)

Vroege Vogels

Wilt u naar de bioscoop deze vakantie?

Deze zomervakantie beloont bioscoop CineLounge iedereen die vroeg opstaat in Houten, Nieuwegein en Utrecht en omgeving. Vroege Vogels betalen namelijk €5,90 (i.p.v. €7,80) per film voor voorstellingen die ’s ochtends voor 12 uur starten. Dit tarief geldt niet alleen voor kinderen maar ook voor papa's, mama's, opa's en oma's. Voor iedereen dus!

Er is vanaf zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september 2019 elke dag voor 12 uur keuze uit vier films. Begin de dag ontspannen met het hele gezin in de bioscoop. Geniet tijdens de film van de vele verse versnaperingen op onze uitgebreide menukaart.

Er is keuze uit de volgende voorstellingen:

 

 

Bij de Kleuter Vroege Vogels is de zaalverlichting minder gedimd en staat het volume wat zachter. Bovendien krijgen de kinderen een fruitige verrassing geserveerd. Zo kunnen uw (klein)kinderen optimaal genieten van hun eerste bioscoopervaring. 

Er is keuze uit de volgende Kleuter Vroege Vogel voorstelling:

Voor 3D-films en balkonplaatsen gelden de normale toeslagen. De Vroege Vogel actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en loopt van zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september 2019.